CrownWebsite_PageHeaders_techsupport_original

 

Она што дополнително придонесува да бидеме на прав пат кон остварувањето на нашата цел да постанеме доверлив и сигурен добавувач на професионална електро опрема и опрема за осветление е нашата поддршка кон нашите партнери соработници.

Стручен Тим

Екипирани со високо обучени технички кадри во својот тим, оспособени за работа по Европски стандарди, во можност сме на нашите партнери стручно да им одговориме на сите прашања, барања и очекувања.

Надворешни Стручни Соработници

Дури и за прашања во однос на иновативните технологии кои допрва ќе се развиваат, доколку нашиот стручен тим нема да е во можност да го одговори, во секој момент можеме да се потпреме на помошта на нашите надворешни соработници од меѓународни докажани ентитети и развојни лаборатории.