Неприкосновениот квалитет во понудата на високо технолошки решенија во областа на нисконапонска електрична опрема и опрема за осветление постојано отвара нови пазари за ELMARK. Насоката во која брендот го проширува своето присуство е токму индустрискиот сегемнт и B2B пазар, каде што побарувачката за исплатливи, високо квалитетни и трајни производи е значајна.

Повеќе


        ПРОИЗВОДСТВО

Производите од асортиманот на ELМАRK веќе се имаат докажано како доверливи, квалитетни и ефикасни, што е еден од главните фактори поради кои тие се барани во производните процеси кај мали и големи производни компании.

Повеќе


        ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ

Еден од пазарните сегменти кој е доста важен за ELMARK е здравството. Како најдобро би го искористила своето искуство, брендот има развиено уникатни решенија во овој поглед, притоа заджувајќи исклучително висок ниво на задоволство од страна на клиентите.

Повеќе


        КАНЦЕЛАРИИ И ИНСТИТУЦИИ

ELMARK нуди бројни производи во делот на електрична опрема и опрема за осветление дизајнирани да ги задоволат потребите на канцеларии, различни јавни институции и организации. Некои од клиентите на брендот се едукативни установи, општински управи, болници, институции или други организации од јавен карактер.

Повеќе


        МАЛОПРОДАЖНИ ОБЈЕКТИ

Сегмент каде што ELMARK во последните години има огромен успех е снабдувањето со електро опрема и опрема за осветление во деловни продажни објекти.

Повеќе


        ДОМАЌИНСТВА

Користејќи ја предноста на својот широк асортиман на производи кои се во согласност со највисоките меѓународни стандарди, ELMARK нуди бројни домашни и градинарски решенија, кои оставаат траен впечаток за квалитет и безбедност кај клиентите. Конзистентната политика на брендот помага за константно привлекување на нови клиенти и оправдување на довербата на тековните клиенти кои бараат идеални решенија за својот дом.

Повеќе


        ЗАБАВНА ИНДУСТРИЈА

Забавната индустрија завзема значаен дел од бизнисот во 21 век. Инвестициите и приходите од овој сектор се огромни и бараат сериозни и иновативни решенија за да ги задоволат деловните потреби на долг рок. ELMARK нуди бројни системи кои ги исполнуваат овие барања и лесно комбинираат квалитет, сигруност, безбедност, исплатливост, ефикасност и грижа за околината.

Повеќе


        ШИРОКА ПОТРОШУВАЧКА

Областа во која ELMARK постојано се развива од своето основање е понудата на ефикасни решенија за крајните корисници. Ова е стратешки важен пазар за брендот во кој се има основано и во кој се одржува како клучен играч уште од своето основање.

Повеќе


 

        ВАШИОТ БИЗНИС

ELMARK постојано се обидува да привлече нови партнери за долгорочна соработка.

Корпоративната политика на брендот се заснова на длабока лојалност, искреност, одговорност и деловна етика. Одличните односи меѓу парнерите на брендот ги гарантираат идните успеси, кои ќе придонесат кон уште подобри изгледи за развој.

Повеќе