Брзата услуга е основата на една долгорочна успешна соработка. Како флексибилна компанија која е во состојба брзо да реагира кон своите клиенти, во секој момент сме спремни и во можност да одговориме на сите барања и очекувања на нашите соработници, како од аспект на брза техничка консултација, така и од аспект на испорака на производи, и тоа не само за тековни производи кои ги имаме во редовната понуда во нашиот асортиман на професионална електро опрема и опрема за осветление, туку и за наијновативните технологии во сегментот на електриката и осветлувањето.

Локации

Стремејќи се кон нашата цел, да на нашите клиенти им бидеме сигурен и доверлив стратешки добавувач на високо квалитетна професионална електро опрема и опрема за осветление, покрај седиштето и магацините во Неготино, нашето работење го проширивме и во Скопје, каде што сме присутни со канцеларии и магацини во ТЦ Капиштец, со што им овозможуваме на нашите клиенти уште поголеми можности.

Наштата стратешка одлука за флексибилна и брза дистрибуција на нашите производи низ цела Македонија е проект кој се докажа благодетен и отвара нови перспективи  за нашите клиенти. Благодарејќи на овој пристап, нашите производи можат во секој момент да се најдат во многу продажни места низ Македонија.

Логистика

Во денешно време, логистичкото планирање е од суштинско значење. За таа цел, ние се стремиме постојано да го подобруваме пристапот и капацитетите во овој сегмент, за да во секој момент нашите производи им бидат достапни до нашите клиенти, без оглед на тоа каде тие се наоѓаат, во рок од 1 ден.

Нашето особено внимание посветено на ефикасноста на логистиката им дозволува на нашите клиенти да се потпрат на нас дека ќе им ги доставиме производите кои им се потребни во рокот кој ним им е неопходен.