20141213_194556

 

Нашата цел да бидеме доверлив и сигурен добавувач на професионална електро опрема и опрема за осветление ја градиме и развиваме со понуда на услуги од наши докажани партнери.

Асемблирање

Со нашиот стручен тим и искусни монтажерски екипи нудиме и овозможуваме високо квалитетна изработка на електро разводни ормари. Асемблирањето е по сите меѓународни стандарди, кои ги имаме докажано во многубројни изработени проекти.

Проектирање и Изведба

Во соработка со нашите долгогодишни партнери кои се имаат докажано со својот квалитет во својот домен, на нашите клиенти можеме да им понудиме и комплетни услуги на проектирање и изведба.