DSC02721

 

       За Нас

 

Од самото основање, ПИТКОМ се стреми и постепено, но успешно, се поставува како сигурен и доверлив стратешки добавувач на високо квалитетна професионална електро опрема и опрема за осветление.

Повеќе…

Quality

 

Високиот квалитет и неговото постојано одржување на еден бренд се водечкиот фактор на долг рок. Ние во целост можеме да се потпреме на квалитетот на нашите производи кои се сертифицирани и атестирани по сите меѓународни стандарди, и чиј квалитет е дополнително гарантиран со гаранции и до 7г и меѓународно осигурување.

Повеќе…

 

 

Брза Услуга

 

Брзата услуга е основата на една долгорочна успешна соработка. Како флексибилна компанија која е во состојба брзо да реагира кон своите клиенти, во секој момент сме спремни и во можност да одговориме на сите барања и очекувања на нашите соработници, како од аспект на брза техничка консултација, така и од аспект на испорака на производи, и тоа не само за тековни производи кои ги имаме во редовната понуда во нашиот асортиман на професионална електро опрема и опрема за осветление, туку и за наијновативните технологии во сегментот на електриката и осветлувањето.

Повеќе…

 

CrownWebsite_PageHeaders_techsupport_original

 

Техничка Поддршка

 

Она што дополнително придонесува да бидеме на прав пат кон остварувањето на нашата цел да постанеме доверлив и сигурен добавувач на професионална електро опрема и опрема за осветление е нашата поддршка кон нашите партнери соработници.

Повеќе…

 

20141213_194556

 

Инженеринг

 

 

Нашата цел да бидеме доверлив и сигурен добавувач на професионална електро опрема и опрема за осветление ја градиме и развиваме со понуда на услуги од наши докажани партнери.

Повеќе…

 

innovations

 

 

Развој и Иновации

 

Благодарејќи на воведувањето на највисоките технологии и посветеноста на иновации во сите аспекти од нашето работење, постојано воведуваме нови производи од највисок квалитет.

Повеќе…

 

Општествена Одговорност

 

Секоја компанија која се стреми да биде лидер и има сериозни долгорочни планови за развој, едноставно треба да има визија за иднината.

Повеќе…